Οι Παροχές μας


ΤΕΑΝΚΑ σημαίνει επιτυχίαΗ ΤΕΑΝΚΑ ξεχωρίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό στη βιομηχανία πλαστικών.


Άψογη Εξυπηρέτηση

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι σημαντική για εμάς. Για το λόγο αυτό, η ομάδα των τεχνικών μας σας προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για να υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καθημερινές σας εργασίες και διαδικασίες.

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Τα προΪόντα ΤΕΑΝΚΑ παρέχονται με εγγυημένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη – ακόμα και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Παρέχουμε αποτελεσματική υποστήριξη και γρήγορες λύσεις προς όφελος των πελατών μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου.

Τεχνική Υποστήριξη στο Χώρο σας

Εάν ένα τεχνικό πρόβλημα πρέπει να επιλυθεί από έναν ειδικό, θα στείλουμε γρήγορα τον κατάλληλο τεχνικό για επαγγελματική επισκευή στο χώρο παραγωγής του πελάτη. Η ομάδα εξυπηρέτησης μας είναι εξειδικευμένη, εκπαιδευμένη και υποστηρίζεται από εξουσιοδοτημένους ειδικούς.


Εγγυημένα Γνήσια Ανταλλακτικά

Η ΤΕΑΝΚΑ χρησιμοποιεί και παρέχει μόνο γνήσια ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας.

Η εμπειρία της ΤΕΑΝΚΑ δείχνει ότι το 75% όλων των περιστατικών σέρβις οφείλονται σε μηχανικά προβλήματα. Επομένως, είναι απαραίτητη η αντίστοιχη διαχείριση ανταλλακτικών.

Έχουμε εγκαταστήσει ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών εξυπηρέτησης, εξασφαλίζοντας επαγγελματική διαχείριση ανταλλακτικών. Επιπλέον, κατασκευάζουμε ειδικά ανταλλακτικά κατόπιν παραγγελίας.

Τα ανταλλακτικά μας, εκτός από την Εγγύηση Γνησιότητας από την ΤΕΑΝΚΑ:

Εχουν Γρήγορη Παράδοση

Θα παραδοθούν στο χώρο σας όταν τα χρειάζεστε.

Είναι Διαθέσιμα για Παραγγελία 24 / 7

Το διεθνές δίκτυο συνεργατών εξυπηρέτησης θα σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή.

Είναι στις Καλύτερες Τιμές της Αγοράς

Τα προϊόντα ΤΕΑΝΚΑ είναι πάντα value for money.


Υπηρεσίες Συντήρησης

Διασφαλίστε την καλύτερη δυνατή απόδοση με ελάχιστη προσπάθεια.

Ξεχάστε τις απρόβλεπτες διακοπές λειτουργίας μιας γραμμής και την επακόλουθη απώλεια παραγωγής με τακτικές επιθεωρήσεις ή ελέγχους.

Η TEANKA ανέπτυξε λίστες ελέγχου που προσφέρουν τη δυνατότητα εντοπισμού αδυναμιών και επιδιόρθωσή τους. Μπορείτε τώρα να συνάψετε συμβόλαιο επιθεώρησης έτσι ώστε να ελέγχεται η γραμμή σας τακτικά. Οι συμβάσεις επιθεώρησης διασφαλίζουν τακτικούς ελέγχους των μηχανημάτων σας, για να έχετε αμείωτη παραγωγή.

Εάν o πελάτης απαιτεί εκπαίδευση νέων μελών του προσωπικού του σχετικά με τη λειτουργία και τη συντήρηση μιας μηχανής ή γραμμής ΤΕΑΝΚΑ, π.χ. για τη δημιουργία νέων προϊόντων, οι έμπειροι τεχνικοί μας θα χαρούν πολύ να σας βοηθήσουν. Αυτή η ομάδα θα βοηθήσει επίσης στη βελτίωση ή την περαιτέρω ανάπτυξη των υπαρχόντων προϊόντων σας, μαζί σας.

Τακτική Συντήρηση ΤΕΑΝΚΑ που Ξεχωρίζει

Με προληπτική, τακτική συντήρηση και έλεγχο από εξειδικευμένους και έμπειρους ειδικούς, η αξία και η απόδοση της γραμμής θα διατηρείται για χρόνια. Πέρα από την επιθεώρηση, το πλάνο συντήρησης της ΤΕΑΝΚΑ περιλαμβάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να εκτελούνται σε τακτική βάση σύμφωνα με το εγχειρίδιο λειτουργίας και συντήρησης.

Οι έμπειροι τεχνικοί της ΤΕΑΝΚΑ είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν.


Eco-Friendly Σχεδιασμός

Η αειφορία και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν προτεραιότητα στην TEANKA.

Ενδιαφερόμαστε ενεργά για την προστασία του περιβάλλοντος και θέτουμε μακροπρόθεσμους στόχους για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικά σημαντικών επιπτώσεων από τα προϊόντα και τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.

Τα πιο σημαντικά περιβαλλοντικά μας ζητήματα είναι η εξοικονόμηση νερού (συλλογή, επεξεργασία και ανακύκλωση υδάτων βροχής), η ηλιακή ενέργεια (συλλογή ηλιακής ενέργειας και χρήση της στις εγκαταστάσεις μας) και η διαχείριση του τέλους της ζωής των προϊόντων μας καθώς και η εφαρμογή αρχών κυκλικής οικονομίας για τη διατήρηση των πόρων της Γης.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τις παροχές μας;