Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 2021

Γενικά

Η ΤΕΑΝΚΑ προσπαθεί να διασφάλισει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες από άτομα με αναπηρία. Η ΤΕΑΝΚΑ έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για να εξασφαλίσει ότι ο ιστότοπος της είναι εύχρηστος και περισσότερο προσβάσιμος από άτομα με ειδικές ανάγκες.

Προσβασιμότητα στον ιστότοπο της ΤΕΑΝΚΑ

Η ΤΕΑΝΚΑ επιτυγχάνει μεγαλύτερη προσβασιμότητα στις υπηρεσίες της χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της UserWay, η οποία υποστηρίζεται από έναν ξεχωριστό εξυπηρετητή προσβασιμότητας. Το λογισμικό αυτό επιτρέπει στον ιστότοπο της TEANKA να βελτιώσει περισσότερο την προσβασιμότητα και να συμβαδίζει με το πρότυπο WCAG 2.0 ΑΑ.

Ενεργοποίηση του Μενού Προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας μπορεί να ενεργοποιηθεί πατώντας επάνω στο εικονίδιο προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη δεξιά γωνία του ιστοτόπου. Αφού δώσετε την συγκατάθεση σας για το λειτουργικό cookie, παρακαλούμε περιμένετε μέχρις ότου φορτώσει το επιθυμητό εικονίδιο με το σχετικό μενού.

Αποποίηση Ευθύνης

Η ΤΕΑΝΚΑ συνεχίζει να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα στον ιστότοπο και τις υπηρεσίες της, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, και με αίσθηση ηθικής ευθύνης για τα άτομα με αναπηρία.

Σε αρμονία με αυτό, ο ιστότοπος σαρώνεται συνεχώς με τα σύγχρονα εργαλεία σχετικά με τη προσβασιμότητα, μεταξύ αυτών το Wave και το UserWay Accessibility Scanner ως μια προσπάθεια διόρθωσης των ζητημάτων προσβασιμότητας. Παρά τη προσπάθειά μας να βελτιώσουμε τη προσβασιμότητα σε κάθε σημείο του περιεχομένου, σε ορισμένα σημεία ενδεχομένως το περιχόμενο του ιστοτόπου να μην ειναι πλήρως προσβάσιμο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρότυπα. Αυτό ενδεχομένως να συμβαίνει επειδή ακόμα δεν έχουμε αναγνωρίσει τη βέλτιστη λύση από πλευράς προσβασιμότητας.

Εδώ για εσάς

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τη πρόσβαση στο περιεχόμενο του ιστοτόπου μας www.teanka.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε τμήμα του ιστοτόπου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις εργάσιμες ώρες για να λάβετε βοήθεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με τη προσβασιμότητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.